15 Temmuz 2021

Belediye Başkan Vekili Sn. Lütfullah GÖKTAŞ’ın 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

15 Temmuz akşamı ülkeyi ele geçirmek isteyen FETÖ terör örgütüne, tanklara, uçaklara karşı canını siper ederek tarihin akışını değiştiren Aziz Milletimiz, tarihin sayfalarına altın harflerle kazınacak bir demokrasi destanı yazarak, bugünü hafızalara “Milli Direniş Destanı” olarak kazımayı başarmıştır.
Darbe girişimi karşısında milletimizin göstermiş olduğu bu  büyük cesaret ve kahramanlığın doğru bir şekilde organize edilmesi ve yönlendirilmesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın güçlü liderliği ve önderliği en önemli rolü oynamış, bu liderlik halkın inancını pekiştirmiş ve darbeye karşı halkın direnişini başarılı kılmıştır.
Dünya tarihine altın harflerle kazınmış bu şanlı demokrasi mücadelesi gelecek nesillere ilham kaynağı olacaktır. Milletimizin ortaya koyduğu bu ruh ve irade, gelecek nesillerimizin sinesinde var olmaya devam edecektir.
15 Temmuz gecesi tüm dünya gördü ki, bir asır önce, yedi düvelin bir araya gelip tüm imkanlarıyla savaştığı Çanakkale’de herkesi şaşırtan bir zafere imza atan Türk milleti, 15 Temmuz’da da hain bir terör örgütünün, 40 yıllık ihanet planını bir güne kalmadan bozarak, tarihimize yeni bir zafer yazmıştır.
Bu vesile ile Vatan aşkıyla canını hiçe sayan Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.